5/6/2014 L’Ajuntament organitza tres accions formatives adreçades a les dones de la vila

L’Ajuntament de Súria portarà a terme enguany tres activitats formatives adreçades al col·lectiu de dones de la vila sobre el mercat laboral, l’ús de les tecnologies de la informació i la intel·ligència emocional. La primera d’aquestes activitats serà una sessió gratuïta sobre el mercat de treball, que tindrà lloc dimecres 11 de juny. La xerrada s’adreça a dones de 16 a 65 anys, independentment de la seva situació laboral. L’acte tindrà lloc al Casal de Joves entre les 18.00 i les 21.00 h.

Aquestes accions de formació són organitzades per l’àrea de Benestar Social i coordinades per l’àrea de Desenvolupament Local, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’Institut Català de les Dones.Les altres dues activitats previstes són les següents:

  • Taller sobre edició de vídeo. Composició i edició de vídeos personals i professionals. Es faria cap al mes de setembre, amb una durada de sis hores.
  • Xerrada d’introducció a la intelligència emocional. Eines de creixement personal, professional i coaching. Es faria cap al mes de novembre, amb una durada de tres hores.

Aquestes accions s’emmarquen dins del Pla de Desenvolupament Local Suriacció i de les activitats que l’Ajuntament porta a terme habitualment per al col·lectiu de dones des de l’àrea d’Igualtat i amb el suport de diferents regidories, amb l’objectiu d’oferir eines per al creixement personal i la igualtat d’oportunitats en els àmbits social i laboral.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar a l’àrea de Desenvolupament Local, de dilluns a divendres entre les 9.00 i les 13.00 h., o trucar al telèfon 93.868.28.00.