25/2/2016 L’Ajuntament convoca un acte públic per explicar les accions realitzades i en curs del Pla de Desenvolupament Local Suriacció

2016 03 03 Cartell acte informatiu Pla de Desenvolupament Local Suriacció

L’Ajuntament de Súria presentarà les accions realitzades i en curs del Pla de Desenvolupament Local Suriacció en un acte públic que tindrà lloc dijous 3 de març al Casal de Joves a les 20.15 h. La convocatòria és oberta a tothom i inclourà la conferència ’Crisi econòmica i món local: tenim un pla B?’, a càrrec de l’economista i geògraf Oriol Estela, cap d’Estratègies per al Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona.

Aquest serà el primer acte públic de seguiment de Suriacció, després de la presentació pública del pla estratègic, l’octubre de 2014. El document, que aplega prop d’una vuitantena d’accions, va ser definit amb les aportacions de més de 150 persones de diferents àmbits de la vila.

Des de la presentació pública del pla, un equip format per representants de tots els grups polítics municipals i personal tècnic de l’Ajuntament ha seguit treballant per tal d’impulsar les accions prioritàries que s’hi inclouen.

Les primeres propostes implementades han estat la creació de l’Associació Empresarial de Súria, el cicle formatiu d’excavacions i sondatges de l’Institut Mig-Món i el servei ’Compartir cotxe’. Altres actuacions es troben a hores d’ara en fase de desenvolupament.

Arran de la posada en marxa de Suriacció, també s’han portat a terme sessions i activitats formatives per reforçar la coordinació entre les diferents àrees municipals.

L’elaboració del Pla de Desenvolupament Local Suriacció va ser una iniciativa impulsada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.