29/5/2015 La plantilla de l’Ajuntament participa en una jornada sobre el Pla de Desenvolupament Local Suriacció

La plantilla de l’Ajuntament de Súria ha participat aquest mes de maig en una jornada sobre el Pla de Desenvolupament Local Suriacció, amb l’objectiu d’afavorir la interacció entre les diferents àrees municipals per a la posada en marxa de les accions previstes en aquest document. La sessió va comptar amb la participació del ’coach’ i exentrenador d’handbol del Barça Xesco Espar, que l’any passat ja havia pres part en les activitats prèvies a la presentació del document final de Suriacció.

La jornada va tenir lloc al Casal de Joves amb la presència de funcionaris, personal laboral i tècnics de l’Ajuntament. En la seva intervenció, Xesco Espar va remarcar la importància del treball en equip per assolir objectius ambiciosos. Durant la jornada, una de les coordinadores tècniques de Suriacció, Marta Planas, també en va resumir els objectius generals i algunes de les accions previstes.El Pla de Desenvolupament Local inclou una vuitantena d’accions a impulsar a Súria en els propers deu anys en diferents àmbits (activitat econòmica, territori, patrimoni i cultura, entre d’altres) per tal d’afavorir el creixement i el benestar de la vila. Moltes d’aquestes accions impliquen la participació transversal de diferents àrees municipals, a més de la implicació d’agents privats.Suriacció recull les aportacions de més de 150 persones del teixit econòmic, polític i social de la vila, en una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Súria amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. El desenvolupament de Suriacció compta amb el suport de tots els grups municipals presents al ple de l’Ajuntament.

El document final de Suriacció va ser presentat públicament el passat 30 d’octubre i es pot consultar i descarregar al web de Suriacció (www.suriacció.cat).