17/4/2014 Suriacció convoca un taller d’escenaris de futur per al dissabte 26 d’abril

Les activitats de participació de la segona fase del Pla de Desenvolupament Local Suriacció començaran el dissabte 26 d’abril amb un taller d’escenaris de futur que servirà per consensuar accions que caldria desenvolupar per afavorir el desenvolupament econòmic i social de la vila. La sessió tindrà lloc a l’escola Francesc Macià entre les 16.00 i les 20.30 h.Aquest taller és una ocasió única perquè totes les persones  interessades coincideixin en un mateix espai de participació per  construir plegades l’escenari de futur que guiarà el Pla. Les persones  interessades en participar-hi hauran d’inscriure-s’hi prèviament fins el  dia 24 d’abril, enviant un missatge a l’adreça participacio@suria.cat o trucant a la fundació Cedricat (telèfon 973.48.43.20).

Aquest taller d’escenari de futur és una de les activitats  participatives que Suriacció portarà a terme per elaborar un pla d’acció   amb les principals estratègies de desenvolupament econòmic i social a Súria entre els anys 2014-24.

La primera fase de Suriacció es va tancar el mes de març amb la  presentació d’un document de diagnosi que recollia les aportacions  d’unes 150 persones de diferents àmbits de la vila. Aquest document  servirà de base per a l’elaboració del pla d’acció.

El Pla de Desenvolupament Local Suriacció és un projecte participatiu  i obert que té el suport i el compromís actiu de tots els grups  municipals de la corporació. Suriacció és una iniciativa impulsada per  l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació i l’assessorament de la fundació Cedricat (Solsona).