29/5/2014 Suriacció convoca els darrers tallers participatius per aprofundir en unes quaranta accions de línies estratègiques

29 de Maig de 2014L’elaboració del Pla de Desenvolupament Local Suriacció farà un nou pas endavant en aquesta primera quinzena de juny amb la celebració de quatre tallers participatius que serviran per aprofundir en diferents línies estratègiques sorgides de les anteriors fases del projecte. En cada taller es treballaran deu accions a desenvolupar, valorant-ne les oportunitats, els possibles obstacles, els agents impulsors i el compromisos per portar-les a terme. La participació és oberta a totes les persones interessades.Els quatre tallers tindran lloc a l’escola Mare de Déu de Montserrat, de 20.30 a 22.00 h, d’acord amb el següent calendari:

  • Dimecres, 4 de juny. Taller d’accions sobre territori, patrimoni i cultura.
  • Divendres, 6 de juny. Taller d’accions sobre capital humà.
  • Dimarts, 10 de juny. Taller d’accions sobre activitat econòmica.
  • Dimecres, 11 de juny. Taller d’accions sobre benestar social.

Amb la celebració d’aquests tallers es completaran les accions de participació ciutadana desenvolupades en els darrers mesos per a l’elaboració del Pla de Desenvolupament Local. Les aportacions recollides serviran per elaborar un pla d’acció amb les actuacions que es considerin prioritàries per al progrés econòmic i social de la vila en els propers deu anys.

Les persones interessades en participar en aquests quatre tallers s’hauran d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça participacio@suriaccio.cat o trucant a la fundació Cedricat (telèfon 973.48.43.20).

Publicació de l’informe del taller sobre escenaris de futur

L’anterior activitat participativa de Suriacció va ser un taller sobre escenaris de futur, celebrat a finals d’abril amb prop d’una quarantena de persones de diferents àmbits polítics, econòmics i socials de la vila. Les persones participants van aportar les seves opinions sobre els escenaris de futur més favorables per a Súria, les accions per avançar-hi i els seus agents impulsors.

El document es pot consultar i descarregar des de la pàgina d’inici del web de Suriacció (www.suriaccio.cat).